Στη Mercedes AMG Petronas ήδη σκέφτονται τη σεζόν 2016 και τους οδηγούς που θα πλαισιώσουν το team, με τον επικεφαλής των πρωταθλητών να αποκαλύπτει πως ο Alonso είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Hamilton.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», ο Toto Wolff επιβεβαίωσε πως ο Ισπανός οδηγός θα αποτελέσει τον βασικό μεταγραφικό στόχο της γερμανικής ομάδας, σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Lewis Hamilton δεν καταλήξουν σε συμφωνία στο τέλος του 2015.

«Δεν βιαζόμαστε. Θα το συζητήσουμε με τον Lewis κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είμαι αισιόδοξος, προτεραιότητά μας είναι να συνεχίσουμε με τους σημερινούς οδηγούς. Αν αυτό δεν είναι δυνατό όμως, ο Fernando Alonso θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή εναλλακτική, με τον Valtteri Bottas να ακολουθεί» τόνισε ο 42χρονος Γερμανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τη σεζόν 2015 και τους πιθανούς διεκδικητές του τίτλου, είπε: «Η Williams θα είναι ο ισχυρότερος αντίπαλος. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως τις Red Bull και Ferrari. Επίσης και ο Alonso αποτελεί έναν επικίνδυνο αντίπαλο σε όποιο μονοθέσιο και αν βρίσκεται. Αυτός ο οδηγός μπορεί να τερματίσει στο βάθρο ακόμα και αν έχει ένα μονοθέσιο μόνο για την έκτη θέση».
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης