Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει το αγωνιστικό σκέλος στο Μπαχρέιν, με τα επεισόδια που λαμβάνουν χώρα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών να έχει επηρεάσει σημαντικά τις ομάδες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι η Force India σκέφτεται να μην πάρει μέρος στα ελεύθερα δοκιμαστικά το απόγευμα, προκειμένου να γυρίσουν νωρίτερα στο ξενοδοχείο για λόγους ασφαλείας.

Χθες (19/4), ορισμένα από τα μέλη της ομάδας γυρνώντας στο ξενοδοχείο βρέθηκαν στο επίκεντρο των συγκρούσεων, με βόμβες μολότοφ να πέφτουν δίπλα στο αυτοκίνητο τους. Αναγκάστηκαν να σταματήσουν στον αυτοκινητόδρομο και να τραπούν σε φυγή, με έναν να δηλώνει ότι εγκαταλείπει το Βασίλειο του Μπαχρέιν άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Hamilton ήταν ταχύτερος στα πρώτα πρωινά ελεύθερα δοκιμαστικά με τον Vettel να ακολουθεί και τον Paul di Resta της Force India να κάνει το τρίτο καλύτερο χρόνο. Τέταρτος ήταν ο Rosberg και πέμπτος ο Button, με τις δύο Ferrari να είναι και πάλι απογοητευτικές. Ο Alonso ήταν σχεδόν 2 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Hamilton και όπως όλα δείχνουν για ένα ακόμα αγώνα θα περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης