Ήρθε επιτέλους η ώρα να αντιδράσει!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013, 16:18
Ήρθε επιτέλους η ώρα να αντιδράσει!

Έπειτα από οκτώ χρόνια στην Ferrari και έχοντας μπροστά του πάντα κάποιον άλλο οδηγό, είτε λέγεται Alonso, είτε Raikkonen παλαιότερα, ο Felipe Massa ήρθε η ώρα να αντιδράσει και να κοιτάξει το δικό του καλό.

Η απόφαση της ιταλικής ομάδας να τον αποδεσμεύσει στο τέλος της σεζόν, φαίνεται πως πλήγωσε τον εγωισμό του βραζιλιάνου οδηγού, ο οποίος από δω και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα οδηγεί μόνο για αυτόν, χωρίς να δέχεται εντολές.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Massa τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να οδηγήσει ξανά για τον Alonso αν και είναι στενοί φίλοι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία του Ισπανού με τον Raikkonen από το 2014.

«Τόσο ο Fernando όσο και ο Kimi είναι εξαιρετικοί οδηγοί, αλλά φοβάμαι ότι θα συγκρουστούν όταν έρθει η ώρα να μοιραστούν την ίδια ομάδα. Είπα και στα αφεντικά μου ότι τώρα μπορούν να πάρουν μερικές ανάσες, γιατί από του χρόνου δεν θα υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Όσο για μένα, ήρθε η ώρα να κοιτάξω τον εαυτό μου. Από την Παρασκευή στη Σιγκαπούρη θα οδηγώ για μένα. Δεν πρόκειται να οδηγήσω για τον Alonso. Θα επιτεθώ από την αρχή», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013, 16:47