Με επίσημη ανακοίνωση της η οργανωτική επιτροπή του 11ου Mercedes-Benz ιστορικού ράλι Ακρόπολις και όπως έγραψε από το πρωί η zougla.gr, ο εθνικός μας αγώνας αναβάλλεται λόγω εκλογών. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανακοίνωση:

«Έπειτα από την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, στο υπουργικό συμβούλιο, σήμερα 11 Απριλίου 2012, για τη διενέργεια βουλευτικών εκλογών την 6η Μαΐου 2012, η οργανωτική επιτροπή του 11ου Mercedes-Benz ιστορικού ράλι Ακρόπολις αποφάσισε την αναβολή του προγραμματισμένου για τις 3-6 Μαΐου διεθνούς αγώνα ιστορικών αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διεθνής ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού ήδη έχει ενημερωθεί για τη σχετική εξέλιξη και πλέον αναμένεται η έγκρισή της για νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα. Σημειώνεται ότι, εξετάζοντας το καλαντάρι του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι ιστορικών αυτοκινήτων και το αντίστοιχο έπαθλο αυτοκινήτων Regularity, η οργανωτική επιτροπή του 11ου Mercedes-Benz ιστορικού ράλι Ακρόπολις έχει προτείνει σαν ημερομηνία διεξαγωγής την 1-4 Νοεμβρίου 2012».

Διαβάστε επίσης: Αναβάλλεται το ιστορικό ράλι Ακρόπολις

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης