Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα Championkart ο Άγγελος Σταθακόπουλος. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 8 – 9 Σεπτεμβρίου 2012, πέντε ολόκληρους μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση στον θεσμό, επέστρεψε για τον τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος σε μια πίστα άγνωστη για αυτόν, στο Lignano Sabbiadoro.
 
Τελικά, έπειτα από ένα εξαιρετικό διήμερο, κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση τον πρώτο τελικό και την 1η στον δεύτερο. «Έχοντας πέντε μήνες να κάνω αγώνα και πηγαίνοντας στον διπλό, μεγάλο τελικό του ιταλικού πρωταθλήματος, είχα, μετά από πολλά χρόνια, αρκετό άγχος. Οι Ιταλοί αντίπαλοί μου γνώριζαν την πίστα και είχαν κάνει αρκετούς αγώνες στη διάρκεια της χρονιάς. Αποδείχθηκε πως έκανα σωστή τακτική, αφού το Σάββατο, με φρέσκα λάστιχα, οι αντίπαλοί μου είχαν πλεονέκτημα και περιορίστηκα στην 3η θέση. Την Κυριακή ήμουν πραγματικά πιο δυνατός και πήρα μια πολύ σημαντική νίκη για εμένα» δήλωσε ο Έλληνας οδηγός.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο Σταθακόπουλος ετοιμάζεται για τον διεθνή τελικό του Championkart, τον Οκτώβριο, όπου θεωρείται δεδομένο ότι θα ανεβάσει αρκετά ψηλά τη γαλανόλευκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Πατήστε παρακάτω για να δείτε εικόνες από τον αγώνα του Άγγελου Σταθακόπουλου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης