Με 45 πληρώματα διεξάγεται το… 45ο ράλι ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου, ένας από τους πιο γνωστούς και κορυφαίους αγώνες στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα, την ερχόμενη Παρασκευή από τις 11.00 έως τις 19.00 θα γίνει έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων μπροστά από τον Λευκό Πύργο. Το Σάββατο από τις 09.00 έως τις 13.00 θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών, στο πλακόστρωτο της Νότιας πύλης της ΔΕΘ (ΧΑΝΘ) ενώ στις 14.00, στον ίδιο χώρο, θα δοθεί η πανηγυρική. Ταυτόχρονα, από τις 13.30 οι εθισμένοι στην αδρεναλίνη μπορούν να απολαύσουν, στην πίστα καρτ «Drive Park», το 1st Time Attack Rally Δ.Ε.Θ.. Ένας αγώνας με χρονομετρημένους γύρους βασισμένος στις ίδιες προδιαγραφές ασφάλειας και χρονομέτρησης του 45ου ράλι Δ.Ε.Θ..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν το ρολόι δείξει 16.33, τη θέση των Time Attackers στην πίστα καρτ θα πάρει το πρώτο πλήρωμα, έτοιμο να δώσει την αδυσώπητη μάχη με το χρονόμετρο, αφού θα ξεκινήσει και η 1η ειδική διαδρομή. Ο πραγματικός αγώνας θα αρχίσει την Κυριακή στις 08.35 και συγκεκριμένα από την παλιά εθνική οδό Πολυγύρου – Θεσσαλονίκης. Θα ακολουθήσουν άλλες 4 ειδικές διαδρομές (σύνολο αγώνα: 6), οπότε και θα πέσει η καρό σημαία για να μάθουμε τον μεγάλο νικητή.

Για να δείτε τις συμμετοχές του αγώνα πατήστε εδώ

Για να δείτε το πρόγραμμα του αγώνα πατήστε εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή Φωτογραφίας: Photo Rally Press

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης