Νέο διετές συμβόλαιο με την ιαπωνική ομάδα υπέγραψε ο Valentino Rossi, παραμένοντας στo MotoGP τουλάχιστον μέχρι το 2016.

Η Yamaha ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2016, με τον 35χρονο σούπερ σταρ του μηχανοκίνητου αθλητισμού, να κλείνει φέτος τα εννιά χρόνια στην αγαπημένη του ομάδα και με το νέο συμβόλαιο να φθάνει τα 11.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο πλευρές δεν θέλησαν να δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία, όπως για παράδειγμα τις αποδοχές που θα λαμβάνει ο Rossi, με τον ιταλικό Τύπο να κάνει λόγο για ένα ποσό μεταξύ 4-5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Ο VR46 δήλωσε πολύ χαρούμενος και ευχαρίστησε τους πάντες, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι η YZR-M1 είναι η αγαπημένη του μοτοσικλέτα. «Είμαι πολύ περήφανος που έμεινα αλλά δύο χρόνια σε αυτή την ομάδα. Απολαμβάνω να δουλεύω μαζί τους, αισθάνομαι καλά και έχω το κίνητρο για να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Αυτή η μοτοσικλέτα είναι η αγάπη μου για πολλά χρόνια και θα είναι και φέτος και τις δύο σεζόν που ακολουθούν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης