Νεκρός ο μοτοσικλετιστής, Ερίκ Παλάντε στο Ράλι Ντακάρ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014, 20:12
Νεκρός ο μοτοσικλετιστής, Ερίκ Παλάντε στο Ράλι Ντακάρ
Ο Βέλγος μοτοσικλετιστής, Ερίκ Παλάντε, έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της πέμπτης ειδικής διαδρομής του Ράλι Ντακάρ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές του αγώνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του, ενώ μειώθηκε το μήκος της συγκεκριμένης ειδικής μεταξύ των πόλεων Τσιλεσίτο και Σαν Μιγκέλ ντε Τουκουμάν στα βόρεια της Αργεντινής, καθώς πολλοί συμμετέχοντες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο τους μέσα στη γεμάτη άμμο διαδρομή.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, ο 50χρονος Παλάντε, ο οποίος έπαιρνε για 11η φορά μέρος στο φημισμένο αγώνα στην ερασιτεχνική κατηγορία, δεν έφτασε στο τέλος της ειδικής και το προσωπικό του αγώνα τον βρήκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, να κείτεται νεκρός πλάι στη μοτοσικλέτα του, στο 143ο χιλιόμετρο της διαδρομής.

Επίσης, έκαναν γνωστό ότι ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε νερό μαζί του, δεν ενεργοποίησε το κουμπί έκτακτης ανάγκης, το οποίο έχουν όλοι οι συμμετέχοντες για να ζητήσουν βοήθεια, ενώ άρχισαν έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014, 20:17