Ακόμη μία επιτυχία με τη «γαλανόλευκη» κατάφερε να σημειώσει ο οδηγός αγώνων Άγγελος Σταθακόπουλος, ο οποίος συμμετείχε πριν από λίγες ημέρες σε αγώνα καρτ στην πίστα του Jesolo, στην Ιταλία. Σχεδόν 180 οδηγοί έλαβαν μέρος στον παγκόσμιο τελικό του 2013 και χωρισμένοι σε επτά κατηγορίες τα έδωσαν όλα για όλα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O συγκεκριμένος αγώνας συγκέντρωσε 170 οδηγούς από όλο τον κόσμο!

Μεταξύ αυτών και ο Σταθακόπουλος, ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει την Pole Posistion και να ξεκινήσει ως το απόλυτο φαβορί για τα δύο προκριματικά σκέλη. Τελικά, ο συμπατριώτης μας ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 3η θέση αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.

Μιλώντας για την επιτυχία του δήλωσε: «Η συμμετοχή μου στον Παγκόσμιο Τελικό του Championkart 2013 αποφασίστηκε τον Ιούνιο, από κοινού με τη Superfast Ferries, επί σειρά ετών βασικό υποστηρικτή μου, και τον Albino Parolin, ιδιοκτήτη της Parolin Racing που μου παραχώρησε το καρτ που συμμετείχα. Το γεγονός αυτό μου έδωσε την κατάλληλη θετική ψυχολογία, αλλά ανέβασε και την αδρεναλίνη μου, μήνες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα. Μετά από 18 εκπληκτικούς γύρους, το πέσιμο της καρό σημαίας βρήκε νικητή τον ταχύτατο στη βροχή, Ιταλό Luca Pagliai, στη δεύτερη θέση τον Ισπανό Miguel Berto και στην 3η θέση, μόλις 7 δέκατα πίσω από τον 2ο, τερμάτισα εγώ ανεβάζοντας την ελληνική σημαία στο βάθρο των νικητών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αγώνας σε πολύ δύσκολες συνθήκες…

Μάχες… σώμα με σώμα…

Τρίτη θέση παγκοσμίως για τον Άγγελο Σταθακόπουλο…

Δείτε εδώ… σφαγή!

Έντονη η προσπάθεια για να κρατηθεί εντός πίστας και να μη χάσει δευτερόλεπτο…

Πολλές φορές ο Άγγελος Σταθακόπουλος μας εκπροσωπεί στο εξωτερικό και μας κάνει υπερήφανους…

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης