Οι πρώτες δοκιμές εξέλιξης του MotoGP, ολοκληρώθηκαν χθες (6/2), στην πίστα Sepang της Μαλαισίας, με ομάδες και αναβάτες παίρνουν μια γεύση από τις μοτοσικλέτες του 2014.

O Marc Marquez με την Honda RC213V, έδειξε από την πρώτη στιγμή, ότι είναι το μεγάλο φαβορί και τη φετινή χρόνια, σπάζοντας ανεπίσημα τον χρόνο που είχε κάνει ο Casey Stoner το 2012 (1.59.533).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός Ισπανός ήταν άπιαστος όλο το τριήμερο των δοκιμών, στέλνοντας το μήνυμά του στους ανταγωνιστές. Ανέλπιστα καλά τα πήγε και ο Valentino Rossi με τη νέα Yamaha, με τον Jorge Lorenzo να είναι ελάχιστα πιο αργός από τον team-mate του.

Την παράσταση έκλεψε ωστόσο, ο Aleix Espargaro με την FTR Yamaha, μια μοτοσικλέτα κατηγορίας Open, κάνοντας απίστευτούς γύρους στις δοκιμές και μπαίνοντας ανάμεσα στους πρωτοπόρους. Η Ducati μετά από δύο πολύ άσχημες πρώτες ημέρες, κατάφερε την τρίτη να δείξει σημάδια βελτίωσης.

Ομάδες και οδηγοί επέστρεψαν στην έδρα τους ώστε να συνεχίσουν την ανάπτυξη και εξέλιξη των μοτοσικλετών, με το δεύτερο τεστ να έχει οριστεί στις 26-28 Φεβρουαρίου, και πάλι στην Sepang.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης