Ξαφνιασμένος για τη νίκη του στο GP της Σιγκαπούρης και το γεγονός ότι βρίσκεται πλέον πρώτος στη γενική βαθμολογία, ήταν ο Lewis Hamilton μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βρετανός οδηγός της Mercedes, όχι μόνο πήρε 25 βαθμούς αλλά βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την εγκατάλειψη του team-mate του, Nico Rosberg. Με πέντε αγώνες να απομένουν για το πέσιμο της καρό σημαίας, η μάχη των δύο τους αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον, με τον Hamilton να δηλώνει έτοιμος για φουλ επίθεση.

«Το προηγούμενο βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο απόψε, αλλά δεν φανταζόμουν ότι τα όνειρα βγαίνουν αληθινά. Αισθάνομαι όμως ακόμα ότι εγώ είμαι αυτός που κυνηγάει και θα επιτεθώ σε κάθε περίοδο δοκιμών και αγώνα που απομένει», τόνισε ο 28χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Rosberg, λέγοντας ότι αυτό που του συνέβη δεν ήταν καλό για την ομάδα. «Ήταν φανταστικό για εμένα, αλλά όχι για την ομάδα, καθώς ο Nico δεν τερμάτισε. Πάντα επιζητούμε το 1-2 οπότε υπάρχουν ακόμα πράγματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης