Πέρασαν 10 ημέρες από το τρομακτικό ατύχημα του Jules Bianchi στην πίστα της Suzuka, με το 25χρονο Γάλλο οδηγό να δίνει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου MIE τη μεγαλύτερη και σκληρότερη μάχη της ζωής του.

Oι γονείς του Jules Bianchi δεν έχουν φυγεί λεπτό από δίπλα του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οικογένεια του Bianchi ζει ένα δράμα, με τα λόγια του πατέρα του Philippe, να συγκλονίζουν. «Η κατάσταση είναι απελπιστική. Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο φοβάμαι. Ξέρουμε πως μπορεί να είναι από το νοσοκομείο για να μας πουν πως ο Jules είναι νεκρός. Όμως στην αρχή μας είπαν πως οι πρώτες 24 ώρες ήταν οι κρίσιμες. Μετά έγιναν οι πρώτες 72 αλλά ο Jules είναι ακόμα μαζί μας, μάχεται. Οι γιατροί είπαν πως το γεγονός πως είναι ακόμα ζωντανός αποτελεί ήδη ένα θαύμα. Κανένας δεν έχει επιβιώσει ενός τόσο σοβαρού ατυχήματος», δήλωσε σε συνέντευξή του, στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport, ο Philippe Bianchi.

Δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στον Jules

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα τα καταφέρει στο σημαντικότερο γύρο της ζωής του. Δεν θα το βάλει κάτω, είμαι σίγουρος. Το βλέπω, το πιστεύω. Του μιλάω. Ξέρω πως με ακούει. Ο Jules δεν θα το βάλει κάτω. Ο γυμναστής του, Andrea, λέει πως αν υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να τα καταφέρει, αυτός είναι ο Jules. Δεν έχω δει ακόμα το video του ατυχήματος που κυκλοφορεί και προς το παρόν δεν θέλω να το δω, θα με τρέλαινε. Όλοι προσπαθούν να μας κάνουν να νιώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, όμως για εμάς ολόκληρη η ζωή μας άλλαξε μέσα σε μια στιγμή. Αν και όταν η κατάσταση του Jules βελτιωθεί, θα δούμε τι θα κάνουμε . Όμως προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε εδώ. Τώρα καταλαβαίνω με τον χειρότερο τρόπο γιατί οι γιατροί δεν έβγαζαν καμία ανακοίνωση για την κατάσταση του Schumacher. Εύχομαι και ο Michael να πάει καλά, όπως βέβαια και ο Jules», κατέληξε ο συντετριμμένος πατέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης