Στην πίστα του Jesolo στην Ιταλία θα συναντηθούν από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου κορυφαίοι οδηγοί καρτ από 15 χώρες. Άλλωστε, μετά την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων στις χώρες όπου πραγματοποιείται ο θεσμός του Championkart, αποτελεί πλέον παράδοση να συναντώνται οι πρωταθλητές και οι πρωταγωνιστές των έξι διαφορετικών κατηγοριών το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου στην ιστορική πίστα της Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Έλληνας οδηγός έχει λάβει πολλές φορές μέρος σε αγώνες του εξωτερικού

Στόχος η κορυφή

Ανάμεσά τους θα βρεθεί και μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Έλληνας οδηγός Άγγελος Σταθακόπουλος. Το 2012 συμμετέχοντας στην κατηγορία των εξατάχυτων καρτ κατέκτησε δύο νίκες και μία τρίτη θέση σε αγώνες του ιταλικού Championkart και τη δεύτερη θέση στον διεθνή τελικό. Φέτος, συμμετείχε σε μόλις έναν αγώνα και σε διαφορετική κατηγορία και τερμάτισε δεύτερος. Στο Jesolo, στον διεθνή τελικό, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει  να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για μένα, αφού συμμετείχα σε έναν μόνο αγώνα. Η δεύτερη θέση πουΟ Άγγελος Σταθακόπουλος κατέκτησα μου έδωσε απευθείας τη δυνατότητα να συμμετέχω και φέτος. Δεν θα άφηνα μια τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη και, έχοντας για 8η χρονιά τη χαρά και την τιμή να με υποστηρίζει η Superfast Ferries, θα βρεθώ και πάλι στο Jesolo το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου. Ανυπομονώ να συναντήσω τους υπόλοιπους οδηγούς της κατηγορίας Senior από ολόκληρο τον κόσμο και να ξεκινήσουμε τις δοκιμές. Θα είναι ένα τριήμερο γεμάτο δράση, μάχες με ίδιες δυνατότητες ανάμεσά μας» δήλωσε.

Στον φετινό αγώνα αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 180 οδηγοί.

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης