Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Μπορεί η Κύπρος να έχει δεχθεί τεράστιο οικονομικό πλήγμα, αλλά – όπως φαίνεται – οι Κύπριοι έχουν τον δικό τους τρόπο να σηκώνουν τη σημαία ψηλά. Τρανταχτό παράδειγμα αυτό του οδηγού αγώνων Ευτύχιου Έλληνα, ο οποίος στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος GP3, που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, κατάφερε να… βάλει τα γυαλιά σε όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας κατακτήσει την Pole Position στο γκραν πρι της Καταλονίας, δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει και τον πρώτο αγώνα της χρονιάς οδηγώντας για λογαριασμό της Marussia Manor Racing. Στον δεύτερο αγώνα ο Έλληνας κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση, αλλά στο σύνολο οι βαθμοί που απέσπασε τον έφεραν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα… Το ξεκίνημα μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο στόχος, άλλωστε, του Κύπριου πιλότου δεν είναι μόνο να κερδίσει αγώνες, αλλά να κατακτήσει στο τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελείται από 8 διπλούς αγώνες και θεωρείται ως ένα βήμα πριν από την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που δεν είναι άλλη από τη Formula 1.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στο βάθρο των νικητών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας αποκλειστικά στο zougla.gr, ο Ευτύχιος Έλληνας αναφέρθηκε τόσο στη δουλειά που έχει γίνει αλλά και σε αυτή που θα πρέπει να γίνει στο μέλλον προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του, που είναι ο παγκόσμιος τίτλος. «Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα οπωσδήποτε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κορυφαίος οδηγός από την Κύπρο, στέλνοντας και το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση…

Ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 15-16 Ιουνίου και συγκεκριμένα για την πίστα της Βαλένθια.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από τον αγώνα της Καταλονίας πατήστε εδώ

Για να δείτε τη βαθμολογία πατήστε εδώ

Ακούστε τις δηλώσεις του Ευτύχιου Έλληνα στο zougla.gr

 

Μία Pole Position και μία νίκη με το… καλημέρα για τον Κύπριο πιλότο

Το μονοθέσιο της Maroussia Manor Racing με οδηγό τον Ευτύχιο Έλληνα

Πανηγυρισμοί από τον Ευτύχιο Έλληνα

Από τους αγώνες GP3 δεν λείπουν οι αιθέριες υπάρξεις…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης