Το όνειρο του κάθε συλλέκτη αυτοκινήτων είναι να μπορέσει κάποια στιγμή να βάλει στο γκαράζ του ή στοΈνα κόσμημα της σύγχρονης Formula 1 μπορεί να γίνει δικό σου! σαλόνι του σπιτιού του ένα μονοθέσιο της Formula 1. Ιδιαίτερα αν το μονοθέσιο είναι πλήρως λειτουργικό και έχει κατακτήσει νίκες ή έχει οδηγηθεί από τεράστιους οδηγούς, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν και ο ενθουσιασμός ανεβαίνει κατακόρυφα.

Λοιπόν, εκατομμυριούχοι του κόσμου ήρθε η ώρα να ενωθείτε και να διεκδικήσετε ένα από τα μονοθέσια Formula 1 του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή Lewis Hamilton. Δεν πρόκειται για τη σύγχρονη βέβαια Mercedes του Βρετανού, αλλά για τη McLaren MP4-25A με την οποία ο Hamilton κέρδισε το GP της Τουρκίας το 2010.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άψογη κατάσταση βρίσκεται το μονοθέσιο που θα δημοπρατηθεί στο Βρετανικό GP.

Κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ εκτιμάται ότι θα φτάσει η τιμή!

Η δημοπρασία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς τη στιγμή που θα γίνονται οι προσφορές το μονοθέσιο θα Ο κινητήρας έχει περιορισμένη περιστροφή στις 18.000 σ.α.λ.!κάνει γύρους στην πίστα του Silverstone ανεβάζοντας την αδρεναλίνη των αγοραστών. Το μονοθέσιο είναι πλήρως λειτουργικό με τον κινητήρα V8 των 2.4 λίτρων της Mercedes να δέχεται τη φροντίδα του αγωνιστικού τμήματος της McLaren.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια του Βρετανικού GP πριν από τον πρώτο αγώνα Sprint Qualifying της Formula 1. Η τιμή του μονοθεσίου εκτιμάται ανάμεσα στα 4-6 εκατομμύρια ευρώ!

Αυτό το τιμόνι το κράταγε ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Lewis Hamilton.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η McLaren ετοίμασε ένα εκπληκτικό μονοθέσιο για το GP του Μονακό

O Lewis Hamilton έφτασε τις 100 pole position

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης