Πλοήγηση και… κυνήγι θησαυρού διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012, 20:35
Πλοήγηση και… κυνήγι θησαυρού διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ

Η λέσχη κλασσικών αυτοκινήτου ΦΙΛΠΑ διοργανώνει στις 22 Απριλίου «Πλοήγηση – Κυνήγι Θησαυρού» σε περιοχές των Βορείων Προαστίων στην Αθήνα με την εκκίνηση να δίνεται από την κεντρική πλατεία των Βριλησσίων.

Η διαδρομή θα έχει μήκος περίπου 20 χιλιόμετρα και σε αυτή θα λάβουν μέρος ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που έχουν κατασκευαστεί από το 1950 έως και το 1984 και είναι εφοδιασμένα με πιστοποιητικό γνησιότητας. Κάθε οδηγός και πλοηγός θα λάβουν στην εκκίνηση κωδικοποιημένο σχέδιο της διαδρομής, την οποία θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν και να διανύσουν ολόκληρη αποκωδικοποιώντας κάθε στοιχείο του. Παράλληλα θα πρέπει να παρουσιάσουν στον τερματισμό ορισμένα αντικείμενα που θα τους ζητηθούν.

Η εκδήλωση αυτή επαναλαμβάνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και  συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους λάτρεις αυτού του παιχνιδιού και φίλους του παλαιού αυτοκινήτου. Ο τερματισμός θα γίνει στην πλατεία της Παλαιάς Πεντέλης και η απονομή των επάθλων θα γίνει την Τετάρτη 25 Απριλίου στο κτήριο της ΦΙΛΠΑ οδός Κυβέλης 6 στο Γέρακα. Για περισσότερες πληροφορίες ισχύει το τηλέφωνο 210 6534700.


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012, 20:35