Έπειτα από μια αποτυχημένη χρονιά πέρυσι, ο Kimi Raikkonen θέλει να επιστρέψει δριμύτερος φέτος, έχοντας στα χέρια του ένα καλύτερο και πιο ισχυρό μονοθέσιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης που πραγματοποιήθηκαν στην πίστα της Jerez, η SF15T εντυπωσίασε τους δύο οδηγούς της Scuderia, αλλά και τους αντιπάλους, όπως τον Nico Rorberg.

Το νέο μονοθέσιο των Ιταλών, προκάλεσε ενθουσιασμό στους tifosi, καθώς για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρονιά, έδειξε ότι είναι ανταγωνιστικό. Ο «Iceman», ο οποίος σπάνια χαμογελά και αποφεύγει συνεχώς τους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την οδηγική επαφή του με την SF15T, κάθισε απέναντι από τους εκπροσώπους του Τύπου και ήταν αρκετά εύθυμος, γεγονός που σημαίνει πολλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση και το στήσιμο του μονοθεσίου, το χαρακτήρισε διαφορετική ιστορία, αλλά χαμήλωσε τους τόνους για ευνόητους λόγους. «Αυτό το μονοθέσιο έχει πολύ καλύτερο πακέτο στο σύνολο. Είναι βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Σε σχέση με την περσινή F14T έχει πολλές διαφορές. Είναι τελείως διαφορετική ιστορία και μόλις βγήκα στην πίστα, ένιωσα αμέσως καλά. Κάναμε ένα θετικό ξεκίνημα, διαθέτουμε καλή βάση, αλλά πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιώσουμε πολλά» δήλωσε ο πρωταθλητής του 2007.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης