Με 20 πληρώματα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου το 42ο ράλι Θερμαϊκού, αγώνας που προσμετρά στο κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Λόγω της οικονομικής κατάστασης που βιώνει η Ελλάδα, ο αριθμός των συμμετεχόντων μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα υψηλός, αλλά σίγουρα οι θεατές που θα παρευρεθούν στις ειδικές θα απολαύσουν ένα αρκετά καλό θέαμα.

Το «παρών» θα δώσουν οι περσινοί κυπελλούχοι Τζαμπάζης – Ζακχαίος και οι Κοσμόπουλος- Ευτυχιάδης στην κατηγορία Ν4. Συμμετοχή-έκπληξη αποτελεί αυτή του Ιρλανδού Allan Harryman, ο οποίος θα καθίσει στο δεξί μπάκετ ενός Citroen DS3 που θα τρέξει ο Νίκος Παυλίδης. Κωνσταντινίδης, Καραβασίλης, Κωνσταντίνου, Μανωλόπουλος είναι μερικοί ακόμη από τους οδηγούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 42ο ράλι Θερμαϊκού θα ξεκινήσει τυπικά το Σάββατο 15 Ιουνίου με τη διεξαγωγή του τεχνικού ελέγχου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από τις 16.00 έως τις 19.00 στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ Autovision στην περιοχή του ξενοδοχείου «Hyatt». Από εκεί και πέρα, η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 10.01, από τον χώρο του δημοτικού πάρκινγκ επί της οδού Γερακίνας στον Πολύγυρο.

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές πατήστε εδώ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης