Επιμέλεια:Περικλής Χαλάτσης

Ο υποψήφιος για την προεδρία της Ο.Μ.Α.Ε. Σταμάτης Κατσίμης ζήτησε από τον Σ.Ο.Α.Α να συναντηθεί με τα μέλη της διοίκησης στην πρώτη- μετά την άρση των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού- συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ο.Α.Α. ανταποκρίθηκε θετικά και χθες το απόγευμα αντάλλαξαν απόψεις για τους αγώνες αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Ο Σταμάτης Κατσίμης με την κίνηση του να επισκεφθεί τον Σ.Ο.Α.Α έκανε μια σωστή κίνηση και έδειξε ότι θέλει να συνεργαστεί για την ανάδειξη του σπορ.

Ανέπτυξε το νέο του στρατηγικό σχέδιο και  δήλωσε ότι έχει όρεξη για δουλειά, προκειμένου η Ο.Μ.Α.Ε. να αξιοποιήσει οποιαδήποτε διαθέσιμη στήριξη από την Πολιτεία και από φορείς. Υποσχέθηκε στο προεδρείο του Σ.Ο.Α.Α ότι προτίθεται να έχει καλή συνεργασία με τους οδηγούς και τα Σωματεία.

Στόχος του είναι να επαναφέρει την Ομοσπονδία στον κυρίαρχο και νευραλγικό ρόλο που οφείλει να έχει στην ανάπτυξη του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας μην ξεχνάμε ότι φέτος έχουμε και έναν αγώνα που μετρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Οδηγών και Κατασκευαστών και πρέπει η Ελλάδα να πάρει ΑΡΙΣΤΑ.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης