Στην πίστα της Κωνσταντινούπολης πραγματοποιήθηκε ένας ακόμα αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος μοτοσικλετών SBK που είχε ελληνικό χρώμα! Και αυτό διότι, σε αυτόν συμμετείχε και ο Έλληνας αναβάτης Σάκης Συνιώρης με μία Honda CBR 600RR του… 2007.

Αν και ο συμπατριώτης μας είχε να αντιμετωπίσει πολύ πιο σύγχρονες μοτοσικλέτες και με μεγαλύτερη τελική ταχύτητα τα πήγε εξαιρετικά καλά και αυτό φάνηκε από τις ελεύθερες δοκιμές. Εκεί, ο έξι φορές πρωταθλητής Ελλάδος, κατάφερε να σημειώσει τον τρίτο καλύτερο χρόνο (σε βρεγμένο οδόστρωμα) ενώ στις κατατακτήριες δοκιμές πέτυχε τον 29ο χρόνο. Στον αγώνα της Κυριακής η εμπειρία του έπαιξε ρόλο αλλά η μοτοσικλέτα του (λόγω παλαιότητας) δεν του επέτρεψαν να ανέβει ακόμα ψηλότερα στην κατάταξη. Τελικά πλασαρίστηκε στην 26η θέση της κατηγορίας Supersport…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αγώνα ο Έλληνας αναβάτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια ωραία εμπειρία και στον αγώνα έκανα πολλά προσπεράσματα στις στροφές, αλλά με ξαναπερνούσαν στην ευθεία. Σίγουρα θα χρειαζόμασταν πιο νέο εξοπλισμό, αλλά είμαι χαρούμενος για τη συμμετοχή αυτή και για τους χρόνους μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ραφαήλ Μεϊμάρη που μας έχει παραχωρήσει την CBR με την οποία συμμετέχουμε στους αγώνες».

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης