Είναι μόλις 21 χρονών αλλά έχει κατακτήσει ήδη δύο παγκόσμια πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία του MotoGP. Πολλοί θεωρούν ότι είναι ικανός να ξεπεράσει ακόμα και το ίνδαλμά του, Valentino Rossi, με τη Honda να του επεκτείνει πρόσφατα το συμβόλαιο, αναγνωρίζοντας το σπουδαίο ταλέντο του.  


Χιλιάδες οπαδοί τον αποθεώνουν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Ιαπωνία, ο Marc Marquez έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, καθώς κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής μέσα στην έδρα της ομάδας του. Ο ίδιος, πίσω από το χαμόγελο λέει ότι κρύβεται αφόρητη πίεση, αλλά τώρα θα το πανηγυρίσει με την ψυχή του.


Στην Ιαπωνία τον τίμησαν παραδοσιακά, με σαμουράι και σπαθί

«Σήμερα (χθες 12/10), ίσως να μην οδήγησα όπως συνηθίζω καθώς αισθανόμουν διαφορετικά. Δεν ήθελα να κάνω λάθος. Απλά να τερματίσω και να κερδίσω το πρωτάθλημα μέσα στο σπίτι. Ο κόσμος με βλέπει πάντα χαμογελαστό αλλά δεν είναι έτσι. Η πίεση είναι τεράστια και στους τελευταίους αγώνες έκανα λάθη. Ήταν σημαντικό για την Honda να πάρω το πρωτάθλημα στο Motegi και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Το αφιερώνω στην οικογένεια μου και τους οπαδούς μας. Τώρα θα γιορτάσω. Στην Ιαπωνία αγαπούν πολύ το καραόκε, οπότε θα τραγουδήσω το We are the Champions».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Rossi και Lorenzo παραδέχθηκαν ότι είναι ο καλύτερος

Οι δύο βασικοί ανταγωνιστές του, Lorenzo και Rossi παραδέχθηκαν ότι ο νεαρός κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα, δίνοντας τα συγχαρητήρια τους. «Ήταν ο καλύτερος και το άξιζε», τόνισε ο συμπατριώτης του, ενώ ο Valentino είπε, «Θα μου άρεσε να κρατήσω ανοιχτό το πρωτάθλημα, αλλά ο Marc ήταν πολύ δυνατός, συγχαρητήρια».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης