Η κατάσταση της υγείας του Jules Bianchi παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της FIA, με τους συνάδελφούς του στην F1 να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Οι ομάδες και οι οδηγοί φεύγουν από την Ιαπωνία και τη Suzuka με προορισμό το Sochi της Ρωσίας, αλλά όπως είναι φυσικό, κανείς δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με τα αγωνιστικά θέματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Lewis Hamilton έγραψε στον λογαριασμό του μέσα από τα social media. «Οι σκέψεις μας είναι στον Jules. Επισκιάζει τα πάντα όταν ένας από τους συναδέλφους μας τραυματίζεται και προσευχόμαστε γι’ αυτόν. Μετά από αυτό, το αποτέλεσμα του αγώνα δεν είναι καθόλου σημαντικό».

Rosberg: «Οι σκέψεις μου είναι με τον Jules και την οικογένειά του και ελπίζουμε για θετικά νέα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Alonso: ««Πάμε φίλε μου». «Απλά θέλω καλά νέα». «Δύσκολο να κοιμηθώ».

Vettel: «Συνέχισε να είσαι δυνατός Jules».

Riccciardo: «Forza Jules».

Button: «Δεν έχει σημασία ο αγώνας. Όλες οι σκέψεις μας είναι μαζί του, με την οικογένειά του και την ομάδα του αυτή τη στιγμή». «Είναι ένα ατύχημα που ελπίζεις να μη συμβεί ποτέ στη Formula1».

Bottas: «Jules στέλνουμε σε σένα και την οικογένειά σου όλες τις σκέψεις μας και τις προσευχές μας. Είμαστε όλοι μαζί σου».

Perez: «Έλα φίλε, θα καταφέρεις να κερδίσεις τον πιο σημαντικό αγώνα. Είμαστε μαζί σου. Ας συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για τον Jules».

Grosjean: «Είναι ώρα να αφήσουμε την Ιαπωνία για τη Ρωσία, αλλά η αίσθηση ότι αφήνουμε τον Jules εδώ χωρίς να ξέρουμε περισσότερα είναι φριχτή! Είμαστε όλοι μαζί σου! Ξύπνησα μετά από μια περίεργη νύχτα. Σκέφτομαι πολλά για τους φίλους μας και ελπίζω για ελπίζω για θετικά νέα».

Sutil: «Forza Jules. Forza Michael. Συνεχίστε να παλεύετε!».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης