Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με έναν πρωτότυπο και πολύ ξεχωριστό τρόπο η Yamaha παρουσίασε τους δύο νεαρούς αναβάτες που Στο βίντεο συμμετέχει ο Κώστας Φραγκολιάςτην εκπροσωπούν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ταχύτητας. Οι Βασίλης Παντελεάκης και Γιάννης Περιστεράς βγαίνουν στο ρινγκ για έναν γύρο πυγμαχίας με έπαθλο την επιβλητική Yamaha R1M!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτόν τον τρόπο η Yamaha μας παρουσιάζει τους νεαρούς αναβάτες – τις ελπίδες ουσιαστικά της Ελλάδας στον χώρο της μοτοσικλέτας. Ο Βασίλης Παντελεάκης αγωνίζεται στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV στην κατηγορία Pre Moto 3 και στο Ισπανικό Πρωτάθλημα CEV στην κατηγορία European Talent Cup έχοντας στο πλευρό του τη Yamaha. Στόχος του δεν είναι άλλος από την αναρρίχηση στις μεγαλύτερες κατηγορίας και φυσικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grand Prix.

Ο Γιάννης Περιστεράς αγωνίζεται στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Yamaha R3 Cup.

Ελπίζουμε να δούμε στο μέλλον τους δύο αναβάτες στο MotoGP

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιάννης Περιστεράς από την άλλη έχει ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειές του στο Yamaha R3 bLU cRU FIM Η συμμετοχή των δύο αναβατών θα δώσει κίνητρο στους επόμενους αθλητέςEuropean Cup 2021 και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας CIV στην κατηγορία SS300. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα κατάφερε να σκαρφαλώσει στη 3η θέση του βάθρου κάνοντας περήφανους τους ανθρώπους της ομάδας του και της Yamaha.

Οι δύο νεαροί αναβάτες έχουν την υποστήριξη όχι μόνο της Yamaha αλλά και όλους τους Έλληνες και λάτρεις της μοτοσικλέτας που παρακολουθούν τις προσπάθειές τους. Είναι ταλαντούχοι, γρήγοροι και πολύ ώριμοι με αφοσίωση στον στόχο τους.

Περισσότερα για τους αναβάτες της Yamaha ΕΔΩ.

Ο Βασίλης Παντελεάκης αγωνίζεται στην κατηγορία Pre-Moto3 στην Ιταλία.

Παρακολουθήστε το βίντεο της Yamaha.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ειδικά σχεδιασμένο Yamaha Tenere 700 του Pol Tarres

Τι κοινό έχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι με το Yamaha NMAX 125;

Στο πλευρό ακόμα ενός Έλληνα αθλητή η Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης