Του Λουκά Παπαλάμπρου

Ο θάνατος του Sergio Marchionne και η περσινή αποτυχία στο πρωτάθλημα της F1, υποχρέωσαν τη Scuderia Ferrari να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mauricio Arrivabene αποχώρησε και τη θέση του επικεφαλής ανέλαβε ο Mattia Binotto. Πρόεδρος και CEO είναι πλέον ο Louis Camilleri, ενώ δίπλα στον Sebastian Vettel θα βρίσκεται ο φιλόδοξος νεαρός Charles Leclerc.

Στις 15 Φεβρουάριου, θα παρουσιαστεί στο Maranello το νέο μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας, με τους μηχανικούς και τους αεροδυναμιστές να δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς. Η πίεση στο στρατόπεδο της Ferrari είναι μεγάλη. Τα ανώτερα στελέχη, οι μέτοχοι και οι επενδυτές ζητούν άμεσα αποτελέσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Δ.Σ. αποφάσισε να στηρίξει με κάθε τρόπο την ομάδα προκειμένου να σπάσει την κυριαρχία της Mercedes και να επανέλθει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο προϋπολογισμός αυξήθηκε σημαντικά όπως αποκάλυψε ο Camilieri στους μετόχους, καλύπτοντας κάθε απαίτηση του Binotto και των συνεργατών του.

Παράλληλα, στο team προστέθηκαν τέσσερις ικανοί οδηγοί, οι οποίοι και θα αναλάβουν την εξέλιξη του μονοθεσιου στον προσομοιωτή.

Ο πρόεδρος δήλωσε ότι στόχος εφέτος είναι μόνο η νίκη και η επιστροφή του στέμματος στο Maranello. Πλέον, το λόγο έχουν οι Binotto και Vettel. Σε αυτούς πέφτει όλο το βάρος. Θα μπορέσουν να νικήσουν τους Wolff και Hamilton;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης