O Kimi Raikkonen αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα αυτή τη στιγμή στην F1, με τις Ferrari και Red Bull να προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον κάνουν δικό τους και τη Lotus από την πλευρά της να δίνει αγώνα για να το κρατήσει κοντά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο κορυφαίες ομάδες του grid δεν έχουν κλείσει ακόμα τους δεύτερους οδηγούς για την επόμενη σεζόν – είναι σχεδόν βέβαιο ότι φεύγει ο Massa από τη Ferrari – και περιμένουν την απόφαση του Φιλανδού για να προχωρήσουν τη σχεδίαση τους. Ο ίδιος κρατά με τον τρόπο του, τους πάντες σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς αναμένει την τελική κίνηση της Lotus.

Ο Raikkonen ακούει προσεκτικά τον Lopez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της βρετανικής ομάδας, Gerard Lopez, το πρόβλημα του Kimi δεν είναι τα λεφτά, αλλά να έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο που να μπορεί να διεκδικήσει νίκες. « Μας έχει πει ότι θα μείνει, αρκεί να του δώσουμε κάποιες εγγυήσεις. Το θέμα του δεν είναι τα λεφτά, αλλά να είμαστε το 2014 μια κορυφαία ομάδα και όχι να παλεύουμε στις μεσαίες θέσεις. Λόγω των αλλαγών στους τεχνικούς κανονισμούς, ανησυχεί για την πρόοδο μας. Εμείς από την πλευρά μας μιλάμε με τη Renault και δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα για τον νέο κινητήρα, καθώς περιμένουμε να δούμε πως θα έρθουμε πιο κοντά και σε ποια μορφή με την Renault. Πιστεύω πάντως ότι οι πιθανότητες να μείνει ο Raikkonen είναι μεγάλες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Lopez.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης