Το σίριαλ με τα ελαστικά της Pirelli φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα, με το θέμα να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, όπως αποδείχθηκε και στο GP της Βρετανίας.

Τα διαλυμένα ελαστικά των Hamilton, Massa και Perez στην πίστα του Silverstone και τα κλαταρίσματα των Rosberg, Alonso και Hulkenberg, οι οποίοι ευτυχώς στάθηκαν πιο τυχεροί, θέτουν ζήτημα ασφαλείας, προβληματίζοντας τους ανθρώπους της F1 και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το διαλυμένο ελαστικό του Hamilton

Η FIA συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Παρίσι την ερχόμενη Τετάρτη (3 Ιουλίου), καλώντας την Pirelli να εξηγήσει τι συνέβη και πώς θα διορθωθεί το πρόβλημα. Η ιταλική εταιρεία βρέθηκε προς εκπλήξεως στο βρετανικό GP, με τον επικεφαλής Paul Hembery να μην μπορεί ούτε αυτός να καταλάβει πώς έγιναν όλα αυτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και του Massa

«Σήμερα (χθες) βρεθήκαμε μπροστά σε κάτι καινούργιο. Δεν περιμέναμε τίποτα από όσα συνέβησαν. Θα κάνουμε τις αναλύσεις, ώστε να δούμε τι έγινε και να φθάσουμε στην καρδιά του προβλήματος. Παίρνουμε πολύ σοβαρά τέτοια θέματα και, μόλις έχουμε τις απαντήσεις, θα σας ενημερώσουμε. Σε όλες τις περιπτώσεις ήταν το πίσω αριστερό λάστιχο. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί έγινε αυτό» τόνισε ο Hembery.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης