Ένα νέο όχημα, που δίνει τη δυνατότητα σε μεγάλη μερίδα του κοινού να ζήσει έντονες στιγμές, διαθέτει προς πώληση η γνωστή βρετανική εταιρεία Caterham. Πρόκειται για αγωνιστικό καρτ βαμμένο στα χρώματα της μάρκας αλλά και «στημένο» από ανθρώπους που γνωρίζουν τους αγώνες. Ήδη ξεκίνησε να πωλείται με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σε χιλιάδες οδηγούς να ασχοληθούν με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μια περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ξεχωριστό… καρτ  

Με τεράστια εμπειρία, η Caterham υπόσχεται ένα ξεχωριστό αγωνιστικό καρτ, που θα εμφανιστεί αρχικά σε ξεχωριστό θεσμό στην Αγγλία και στο οποίο θα συμμετέχουν αγωνιζόμενοι ηλικίας 13 έως 16 ετών. Η τιμή του έχει οριστεί στα 6.500 ευρώ περίπου, με την Caterham Motorsport να παρέχει την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη. «Αυτό δεν είναι απλώς άλλο ένα νέο πρωτάθλημα καρτ, αυτό θα είναι μια επανάσταση στον μηχανοκίνητο αθλητισμό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Tony Fernandes.

Προς το παρόν, το καρτ της Caterham κυκλοφορεί μόνο στην Αγγλία, με προοπτική τα επόμενα χρόνια να κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες χώρες του κόσμου. Ελπίζουμε, βεβαίως, να το δούμε και στην Ελλάδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αγωνιστικά χρώματα της Caterham σε προδιαθέτουν για άγριες καταστάσεις…

Το καρτ της Caterham όπως φαίνεται από την πίσω πλευρά

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης