Η οικογένεια, οι συγγενείς και εκατοντάδες φίλοι από τον πολιτικό, κοινωνικό και επιχειρηματικό κόσμο είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον Λουκά Γιαννακούλη, τον οδηγό αγώνων που έφυγε από τη ζωή σε ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια του ράλι Παλλάδιο.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Φιλοθέης σε πολύ φορτισμένο κλίμα αφού ακόμα και σήμερα, τρεις ημέρες αφότου άφησε την τελευταία του πνοή (μετά από 6 ημέρες νοσηλείας στην εντατική), δεν μπορούσε κανείς να πιστέψει αυτό που συνέβη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λουκάς Γιαννακούλης γεννήθηκε στη Λιβαδειά το 1960. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από το 1992 ένωσε τη ζωή του με τη Μαρία Μπόμπολα, κόρης του εκδότη του «Έθνους» και της «Ημερησίας», Γιώργου Μπόμπολα, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, σπουδαίος επιστήμονας, λαμπρός αρχιτέκτονας – μηχανικός και διακρίθηκε ιδιαίτερα για τις έντονες κοινωνικές του ευαισθησίες.

Είχε αληθινή αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον και παράλληλα με την επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική του διαδρομή, έζησε έντονα και σε ακραίες συνθήκες… Από τις κορυφές των Ιμαλαΐων και των Άνδεων, μέχρι το σκληροτράχηλο ράλι Ντακάρ στο οποίο έλαβε μέρος.

Διαβάστε επίσης: Τραγικό φινάλε

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης