Το σίριαλ του καλοκαιριού έφθασε στο τέλος του και ο Kimi Raikkonen είναι και επίσημα ο νέος οδηγός της Ferrari για τις σεζόν 2014 και 2015. O Φιλανδός επιστρέφει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε το μοναδικό του πρωτάθλημα στην F1, το 2007, έχοντας ως στόχο να το κερδίσει και πάλι.

Η επιστροφή του «Iceman», είναι μια νέα αρχή για την Scuderia. Οι Ιταλοί είχαν ξεκάθαρη θέση σχετικά με τους οδηγούς όλα αυτά τα χρόνια, δίνοντας πάντα το Νο1 και το Νο2. Από την εποχή του Michael Schumacher έως τον Fernando Alonso. Από την επόμενη σεζόν όμως, τα πράγματα αλλάζουν άρδην και οι μάχες μεταξύ του Ισπανού και του Φιλανδού, αναμένονται συναρπαστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Ferrari ελπίζει μόνο σε χαμόγελα. Γίνεται;

Για πρώτη φορά δεν πρόκειται να υπάρξει πρώτος και δεύτερος οδηγός. Θα μονομαχούν στα ίσια μέσα στην πίστα και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το 2014. Φαντάζεστε την εικόνα; Kimi και Alonso δίπλα-δίπλα στην ευθεία πριν την στροφή. Ποιος θα πέσει στα φρένα, ποιος θα κάνει στην άκρη, ποιος θα δώσει τη γραμμή του; Η F1 αποκτά και πάλι ενδιαφέρον και η Ferrari γίνεται πρωταγωνίστρια τόσο εντός, όσο και εκτός circuit.
 

Montezemolo άφησε τους ελεύθερους για το καλό όλων

Ο Montezemolo έχει να διαχειριστεί δύο εκρηκτικές προσωπικότητες. Δύο πρωταθλητές που δεν υπακούουν σε εντολές μέσα στην πίστα και τρέχουν σαν άγρια άλογα. Όπως αυτό πάνω στο κόκκινο μονοθέσιο. Είναι υποχρεωμένος να τους αφήσει τα «χαλινάρια» ελεύθερα, αν θέλει να δει και πάλι την ομάδα του πρωταθλήτρια και πιθανότατα θα το κάνει. Αρκεί να κρατήσει τις ισορροπίες και οι οδηγοί να συμπεριφερθούν σαν ώριμοι άντρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αυτή θα είναι μια συνηθισμένη εικόνα απο την επόμενη σεζόν

Σύμφωνα με τις φήμες, ο Alonso ρωτήθηκε από την ομάδα για τον Raikkonen και έδωσε το «πράσινο» φως. Στις δηλώσεις του έπειτα απο την ανακοίνωση της συμφωνίας, καλωσόρισε τον Φιλανδό και τον χαρακτήρισε σύντροφο. Ο Kimi από την άλλη, είπε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Fernando.

Τι ισχύει θα το μάθουμε την επόμενη σεζόν. Έως τότε, τα βλέμματα στρέφονται στους επτά εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης