Αυστραλία: Οκτάχρονη σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια προπόνησής της για τους παιδικούς αγώνες dragster

Αυστραλία: Οκτάχρονη σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια προπόνησής της για τους παιδικούς αγώνες dragster
Μια οκτάχρονη στο Περθ της Αυστραλίας σκοτώθηκε το Σάββατο, όταν προσέκρουσε με το αγωνιστικό της αυτοκίνητο, τύπου «drag car», σε τσιμεντένιο φράχτη, σε ειδική πίστα αγώνων, όπου έκανε προπόνηση.

Η Ανίτα Μπορντ πραγματοποιούσε «δοκιμαστική διαδρομή», όταν το όχημά της προσέκρουσε στον φράχτη, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών έσπευσαν επί τόπου και μετέφεραν το κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε την επόμενη μέρα.

Η 8χρονη προπονείτο για να πάρει άδεια για τους παιδικούς αγώνες dragster, ανακοίνωσε η Εθνική Ένωση Drag Racing της Αυστραλίας.

Μόλις είχε κλείσει τα οκτώ της χρόνια --η μικρότερη επιτρεπτή ηλικία για συμμετοχή στους αγώνες με βάση τον επίσημο κανονισμό της Ένωσης-- και οδηγούσε ένα όχημα dragster 210cc, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο πατέρας της Ίαν Μπορντ ανήρτησε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο αναφέρει: «Η καρδιά μου έχει γίνει ένα εκατομμύριο κομμάτια. Θα χρειαστούμε... αγάπη και υποστήριξη για τις επόμενες μέρες, εβδομάδες, μήνες που θα έρθουν».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, 10:52