Το μπλε χρώμα του αμαξώματος με τους χρυσούς τροχούς και το κίτρινο αστρικό σύμπλεγμα, έχει ταυτιστεί με τα αγωνιστικά οχήματα της Subaru και ειδικά με το Impreza STi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην προσπάθεια να κεντρίσει εκ νέου το ενδιαφέρον του κοινού, η ιαπωνική φίρμα επαναφέρει τον εμβληματικό συνδυασμό αποχρώσεων. Αρχικά, τα χρώματα θα κοσμούν τα αγωνιστικά οχήματα της Subaru Motorsports στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σε μπλε, κίτρινο και χρυσό θα είναι βαμμένα όλα τα οχήματα της μάρκας που θα συμμετάσχουν στους αγώνες rally, rallycross και στις λοιπές διοργανώσεις. Όπως ανακοίνωσε η Subaru Motorsports, οι χρωματισμοί θα είναι πιο έντονοι και θα παρουσιαστούν επίσημα στο «100 Acre Wood» του Μισούρι, στις 15-16 Ιανουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μία ολόκληρη γενιά φίλων μεγάλωσε με αυτά τα χρώματα. Είναι τα αγαπημένα των οπαδών μας και αποτελούν μέρος της ιστορίας της μάρκας. Με την επαναφορά τους, αποτίνουμε φόρο τιμής και προσβλέπουμε στη μελλοντική επιτυχία της Subaru Motorsports», τόνισε ο αντιπρόεδρος του τμήματος marketing της Subaru Αμερικής, Alan Bethke.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης