Με στόχο να συλλέξει πολύτιμα δεδομένα πριν το επίσημο ντεμπούτο το 2016, το αγωνιστικό τμήμα της γερμανικής εταιρείας παρουσίασε τη πρότασή του για το νέο πρωτάθλημα Touringcar Racer International.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «αγριεμένο» Golf TCR έχει εξελιχθεί με βάση το νεοσύστατο πρωτάθλημα τουρισμού, καλύπτοντας όλες τις προδιαγραφές της FIA. Έχει ένας άκρως δυναμικό bodykit, αυξημένο πλάτος κατά 40 χλστ., σταθερή πίσω πτέρυγα από carbon και αγωνιστικές ζάντες 18 ιντσών, με το εσωτερικό να περιλαμβάνει τα άκρως απαραίτητα, όπως roll cage, αγωνιστικό κάθισμα και τιμόνι με alcantara.

Εφοδιάζεται από τον 2.0 TFSI κινητήρα, ο οποίος χάρη στις αναβαθμίσεις αποδίδει 330 ίππους και 410 Nm ροπής, με την κίνηση να περνά στους τροχούς μέσω του ημιαυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της εξέλιξης, δύο αυτοκίνητα θα συμμετάσχουν στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος με την ομάδα Liqui Moly Englster, με το ντεμπούτο του να γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο (11-12 Ιουλίου), στην πίστα στην πίστα Red Bull Ring στην Αυστρία.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης