Την πιο πρωτοποριακή αγωνιστική φόρμα, ένα προηγμένο σύνολο εκπληκτικών προδιαγραφών, δημιούργησαν δύο εκ των κορυφαίων εταιρειών του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φόρμα ονομάζεται McLaren SP16+ και έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με τη Sparco. Φέρει όλες τις πιστοποιήσεις της παγκόσμιας ομοσπονδίας (FIA) και για ολοκληρωθεί απαιτούνται 12 ώρες εργασίας από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Προσφέρεται σε διάφορα νούμερα και χρώματα, με το βάρος να μην ξεπερνά τα 590 γραμμάρια. Φυσικά, είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητη και αποτελείται από πολύ λεπτά και ανθεκτικά υλικά. Το πυρίμαχο υλικό διπλής επίστρωσης με το ειδικό νήμα στις ραφές, εξασφαλίζει προστασία και ταυτόχρονα παρέχει άριστο αερισμό στο σώμα του οδηγού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φόρμα χρησιμοποιείται ήδη από τους πιλότους της McLaren F1 Team. Πλέον, είναι διαθέσιμη προς πώληση σε κάθε ενδιαφερόμενο, με την τιμή να ορίζεται στα 2.654 ευρώ (χωρίς τους φόρους). Επίσης, προσφέρεται όλο το σετ, όπως το κράνος Bell HP7 (2.907€), τα παπούτσια RB-8 Racing Shoes (262€) και τα γάντια RG-7 Racing Gloves (253€)

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης