Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την ευκαιρία να βρεθεί μέσα σε ένα από τα πιο σπάνια αγωνιστικά αυτοκίνητα που υπάρχουν στον
Η Ελισάβετ του Survivor έβαλε την αγωνιστική φόρμα και κάθισε συνοδηγός δίπλα στον πρωταθλητή Ελλάδος Μάριο Ηλιόπουλο…κόσμο είχε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, η αλλιώς γνωστή και ως η «ψηλή» του Survivor! Το σέξι μοντέλο που έχουμε γνωρίσει και μέσα από εκδηλώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, εκτέλεσε χρέη… συνοδηγού και κάθισε στο αγωνιστικό μπάκετ ενός Peugeot 307cc WRC.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σπάνια αγωνιστικά αυτοκίνητα που υπάρχουν στον κόσμο και είναι το ίδιο με το οποίο έτρεχε παλαιότερα ο παγκόσμιος πρωταθλητής Marcus Gronholm. Συνολικά έχουν κατασκευαστεί 17 μονάδες αλλά μόνο δύο από αυτές είναι λειτουργικές. Μάλιστα, η συγκεκριμένη είναι η «καρότσα» Νο2, γεγονός που καθιστά ακόμα πιο μοναδικό το αυτοκίνητο (η «καρότσα» Νο1 έχει καταστραφεί) που ανήκει στον Μάριο Ηλιόπουλο πρωταθλητή Ελλάδος αναβάσεων στην κατηγορία Formula Saloon.

Πάρτε μία… γεύση από το σπάνιο Peugeot 307cc WRC

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεύση από… WRC
Το zougla.gr βρέθηκε στην… δοκιμή του σπάνιου αυτοκινήτου αλλά και στο τηλεοπτικό γύρισμα του ΣΚΑΙ και της εκπομπής Goal χωρίς Σύνορα (το οποίο επιμελήθηκε ο Νίκος Σάλτας).

Με την καθοδήγηση του επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδα Μελέτη Καρακετίδη, η Ελισάβετ πήρε μία πολύ δυνατή γεύση από το Peugeot 307cc WRC έχοντας στη θέση του οδηγού τον «Mario» που έδειξε να το απολαμβάνει.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου δίπλα σε ένα από τα πιο σπάνια αγωνιστικά αυτοκίνητα στον κόσμο (Peugeot 307cc WRC)

H Ελισάβετ Δοβλιατίδου ετοιμάζεται για... δοκιμή

O πρωταθλητής αναβάσεων 2016 Formula Saloon Μάριος Ηλιόπουλος σε... τρελά κέφια

Ο Μάριος Ηλιόπουλος και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου μιλούν στην κάμερα της εκπομπή Goal χωρίς Σύνορα και στον Νίκο Σάλτα

Η δοκιμή μόλις έχει ολοκληρωθεί...

Σαν αυτό το Peugeot 307cc WRC έχουν κατασκευαστεί 17 σε όλο τον κόσμο ενώ μόλις δύο παραμένουν λειτουργικά (το ένα το.. βλέπετε!). Το συγκεκριμένο μάλιστα το έτρεχε ο πρώην παγκόσμιο πρωταθλητής ράλι Marcus Gronholm!

Φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε τον επικεφαλής μηχανικό Μελέτη Καρακετίδη για το μοτέρ του συγκεκριμένου αυτοκινήτου...

Δεν είναι μόνο σπάνιο στα λόγια αλλά και στα χαρτιά!

 Από αριστερά, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μάριος Ηλιόπουλος, Βασίλης Σαρημπαλίδης και Νίκος Σάλτας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης