Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Skoda Fabia R5 είναι ένα από τα κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα στον κόσμο. Ένα τέτοιο έχει στην
Τα αυτοκίνητα με την κωδική ονομασία R5 εφοδιάζονται με κινητήρες 1.6 λίτρα και αποδίδουν 300 ίππουςκατοχή του ο οδηγός αγώνων Διαμαντής Τζαμπάζης, το οποίο απέκτησε τον Δεκέμβριο του 2015. Έκτοτε έχει τρέξει σε δύο αγώνες στην Ιταλία, προκειμένου να καλύψει αγωνιστικά χιλιόμετρα και να αποκτήσει εμπειρίες.

Ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη και με καταγωγή από τις Σέρρες ετοιμάζεται να τρέξει τον τρίτο του αγώνα (ράλι Casentino στην Ιταλία) με το αγωνιστικό «τέρας» των 300 ίππων, το διήμερο 15-16 Ιουλίου. Ο εν λόγω θα διεξαχθεί σε 9 ασφάλτινες ειδικές διαδρομές. Συνοδηγός του Τζαμπάζη θα είναι ο Χρήστος Κουζιώνης.

Δείτε incar πλάνο με τους Τζαμπάζη – Κουζιώτη…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δηλώσεις στο zougla.gr

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιταλία, το zougla.gr επικοινώνησε με τον Διαμαντή Τζαμπάζη, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να τρέχουμε σε μία άλλη χώρα Περισσότερους από 50 αγώνες έχει στο παλμαρέ του ο Διαμαντής Τζαμπάζης εκπροσωπώντας τα χρώματα της Ελλάδας. Σκοπός μας είναι να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση και να αποκτήσουμε εμπειρίες.

»Ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα με το νέο μας αυτοκίνητο, το οποίο μαθαίνουμε αγώνα με τον αγώνα».

Έτοιμος για τον 3ο του αγώνα με Skoda Fabia R5 είναι ο Διαμαντής Τζαμπάζης...

Τρέχει από το 2004

Ο Διαμαντής Τζαμπάζης ξεκίνησε να τρέχει σε αγώνες το 2004, όταν και πραγματοποίησε την εμφάνισή του στην ανάβαση της Αγίας Άννας με Honda Civic Type R. Από τότε έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 50 αγώνες (όλοι σε ασφάλτινες διαδρομές) και με αυτοκίνητα Honda Civic Type R, Mitsubishi EVO 8, Mitsubishi EVO 9, Mitsubishi Evolution και Skoda Fabia R5.

Τα αγωνιστικά του πλάνα περιλαμβάνουν σύντομα δοκιμές στο χώμα, συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι αλλά και εμφανίσεις σε διεθνείς αγώνες.

 

Διαμαντής Τζαμπάζης (δεξιά) και Χρήστος Κουζιώνης μαζί με την αγωνιστική Fabia R5...
Το συγκεκριμέο Skoda Fabia R5 είναι το πρώτο που ήρθε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2015...
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης