Στο κτήμα του Λόρδου March, φιλοξενείται κάθε χρόνο, το μεγαλύτερο φεστιβάλ που αφορά τους τέσσερις τροχούς, μια πραγματική γιορτή του αυτοκινήτου.

Το Goodwood Festival of Speed δεν είναι μια απλή εκδήλωση. Διασημότητες από κάθε γωνιά της γης, αστέρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ομάδες από την F1, το MotoGP και διάφορα σπορ, κορυφαίοι κατασκευαστές και χιλιάδες φίλοι του αυτοκινήτου, συγκεντρώνονται στο τεράστιο κτήμα του πάμπλουτου Βρετανού για να λάβουν μέρος στο event.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο χώρος που έχει στην κατοχή του ο Λόρδος και στον οποίο φιλοξενείται το φεστιβάλ, είναι ουσιαστικά ένα δάσος με οικίες, πύργους, λίμνες και διαδρομές. Πρόκειται για μια απέραντη έκταση, βγαλμένη από άλλες εποχές.

Ο Λόρδος March είναι το εξέχων πρόσωπο. Δίπλα του βρίσκεται πάντα ο πιστός φίλος και μπάτλερ του, Monty. Ο αξιαγάπητος Βρετανός είναι αυτός που φροντίζει για όλα και ξέρει τα κατατόπια στο κτήμα καλύτερα από κάθε άλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φέτος, όμως, έκανε το λάθος να μπει ως συνοδηγός στο Supertruck του Mad Mike Whiddett. Η ξενάγηση αποδείχθηκε πολύ κακή ιδέα για τον Monty, ο οποίος δύσκολα θα μπορέσει να ξεπεράσει το σοκ.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης