Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία νέα υπηρεσία προσφέρεται τη φετινή σεζόν που αφορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού (WTCC) και σίγουρα θα λατρέψουν οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι διοργανωτές του κορυφαίου θεσμού δίνουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθούν τους αγώνες της χρονιάς από κινητό, tablet και υπολογιστή.

Στην εφαρμογή για το WTCC παρακολουθείς Live δοκιμές, κατατακτήριες και αγώνες ενώ έχεις και την επιλογή της κάμερας που θες να παρακολουθήσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χάνεις στιγμή…
Όλα γίνονται ζωντανά, με επιπλέον δυνατότητα η επιλογή οποιασδήποτε κάμερας θέλει ο χρήστης. Με
Η ιδέα να παρακολουθείς ζωντανά έναν αγώνα και να επιλέγεις εσύ την κάμερα είνα μοναδική!λίγα λόγια, την ώρα της παρακολούθησης υπάρχει η επιλογή της κάμερας, των χρόνων αλλά και του γυρολογίου. Με αυτό τον τρόπο ο φίλαθλος δε χάνει ούτε στιγμή, καθώς του δίνεται η επιλογή να γυρίσει το… χρόνο, να σταματήσει το πλάνο και γενικότερα να παρακολουθήσει κάθε αγώνα του WTCC όπως ο ίδιος θέλει!

Προς το παρόν η παροχή είναι δωρεάν. Για να την δοκιμάσετε και να πάρετε… γεύση από τον δεύτερο γύρο (3ος και 40ος αγώνας) του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Σλοβακία απλά βάζετε το mail σας  και έναν κωδικό.


Για να παρακολουθήσετε Live έναν αγώνα του WTCC με κάλυψη από 10 κάμερες (και να επιλέξετε όποια επιθυμείτε) πατήστε
ΕΔΩ

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού οι μάχες είναι συγκλονιστικές...

Citeroen και Honda συμμετέχουν με C4 και Civic αντίστοιχα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης