Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για τον Έλληνα οδηγό Αντώνη Βόσσο, ο 6ος γύρος του πρωταθλήματος Adac GT Masters που διεξήχθη στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ στη Γερμανία. Πίσω από το τιμόνι μίας Porsche 911 GT3, ο έμπειρος οδηγός κατάφερε, παρά την βροχόπτωση, να πλασαριστεί στην τρίτη θέση της κατηγορίας του και να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Τι δήλωσε ο οδηγός στο zougla.gr
Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ενθαρρυντικό και στόχος είναι να επαναληφτεί το Σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που είναι προγραμματισμένος ο επόμενος αγώνας.  Μιλώντας στο zougla.gr, ο Έλληνας οδηγός τόνισε χαρακτηριστικά: «H επιτυχία είναι μεγάλη μαζί και η συγκίνηση για το αποτέλεσμα. Το Σάββατο ξεκινήσαμε από την τελευταία θέση και καταφέραμε να τερματίσουμε στην 4η. Την Κυριακή άρχισε να βρέχει πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας και αυτό μας προβλημάτισε. Η τύχη έπαιξε το ρόλο της και με την βοήθεια του αυτοκινήτου ασφαλείας κατάφερα να τερματίσω στην τρίτη θέση της κατηγορίας μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι ο οδηγός της Loux Άντωνης Βόσσος, μετά και την νέα του αυτή επιτυχία, παραμένει στην 3η θέση του πρωταθλήματος (όσον αφορά την κατηγορία στην οποία συμμετέχει).

 

 
Χιλιάδες θεατές είδαν την προσπάθεια του Έλληνα οδηγού…


Η Porsche 911 του Αντώνη Βόσσου…

Στο βάθρο των νικητών…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης