Διασχίζοντας συνολικά 8.793 χιλιόμετρα σε αμμόλοφους, βουνά και βραχώδεις περιοχές του Περού, της Βολιβίας και της Αργεντινής, ο Carlos Sainz κέρδισε πανάξια τον σκληρότερο αγώνα αντοχής του κόσμου με το Peugeot 3008DKR Maxi.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας ως συνοδηγό τον πιστό του φίλο και συνεργάτη Lucas Cruz, ο «Matador» ανέβηκε στον θρόνο του Ράλι Ντακάρ, αποσπώντας τα συγχαρητήρια όλων για την εξαιρετική οδήγηση, τις αντοχές και τη δύναμη. Παρά τα 55 του χρόνια, ο Ισπανός έγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στην καριέρα του, στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Όπως ήταν φυσικό, όλοι οι εν ενεργεία οδηγοί, από το WRC έως τη Formula 1, υποκλίθηκαν στο μεγαλείο αυτού του ανθρώπου. Ο Fernando Alonso τον αποθέωσε μέσω των social media, κάνοντας λόγο για έναν γεννημένο πρωταθλητή, ενώ ο Carlos Sainz junior δήλωσε πως νιώθει ο πιο περήφανος γιος στον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ο πιο περήφανος γιος σε όλο τον κόσμο. Ο μπαμπάς κέρδισε στο πιο σκληρό Ντακάρ που έγινε ποτέ στη Νότια Αμερική σε ηλικία 55 ετών. Ωραίο νούμερο. Και το πέτυχε με τον δικό του τρόπο. Συγχαρητήρια matador» έγραψε ο μικρός Sainz, οδηγός της Renault F1 Team.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης