Παγκόσμια πρεμιέρα του ηλεκτρικού Extreme E

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019, 22:30
Παγκόσμια πρεμιέρα του ηλεκτρικού Extreme E

Το Goodwood Festival of Speed είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του μηχανοκίνητου αθλητισμού και εκεί κάνουν την εμφάνισή τους πολλά νέα μοντέλα, προϊόντα και καινοτομίες. Φέτος δύο νέοι τύποι ελαστικών Continental, ειδικά σχεδιασμένοι για την σειρά των off-road αγώνων «Extreme E», έκαναν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους στο θεσμό αυτό.

Για ακραίες συνθήκες

Πρόκειται για ελαστικά που συνδυάζουν θερινή και χειμερινή τεχνολογία και παρουσιάστηκαν στο κοινό, μαζί με το μοναδικό όχημα ηλεκτρικών off-road αγώνων αυτοκινήτου, το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει ακραίες συνθήκες οδήγησης, σε μερικά από τα πιο απομονωμένα μέρη του κόσμου.

Το κοινό που συμμετείχε στην εκδήλωση είχε την ευκαιρία να δει, σε πρώτη αποκλειστικότητα, το ηλεκτρικό SUV που θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη στη νέα σειρά  αγώνων «Extreme E», από το 2021 και μετά.

 

Σε κάθε άκρη της γης

Οι αγώνες «Extreme E-SUV Odyssey 21» δε θα μοιάζουν με τίποτα άλλο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η πρωτοποριακή τεχνολογία και ο σχεδιασμός των ελαστικών που έχει αναπτύξει η Continental έχουν οδηγήσει σε ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, ικανό για κορυφαίες επιδόσεις, στα πιο σκληρά περιβάλλοντα του πλανήτη. Είτε πρόκειται για την Αρκτική, τα Ιμαλάια, τον Αμαζόνιο, τη Σαχάρα ή τα νησιά του Ινδικού Ωκεανού, αυτό το αυτοκίνητο θα αποδείξει τις ικανότητες των ηλεκτρικών SUVs, όχι μόνο στους λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ αλλά και στους καθημερινούς οδηγούς, οι οποίοι θέλουν να διαφοροποιηθούν, επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό SUV για καθημερινή χρήση.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019, 22:30