Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στις 16:00 ξεκινά ο πασίγνωστος αγώνας του Le Mans. Ένας απαιτητικός αγώνας για ανθρώπους και μηχανές. Πολύωρη οδήγηση σε θερμοκρασίες… σάουνας, πλευρικά φορτία g που θυμίζουν τρενάκι του λούνα παρκ επί τρεις ώρες (για τον κάθε οδηγό) με πλήρη επίγνωση ότι μία λάθος κίνηση μπορεί να

Παρακολουθήστε μέσα από το κανάλι της Ford, onboard πλάνα και τι γίνεται στο γκαράζ της ομάδας κέρδισε πέρυσιφέρει την καταστροφή.

Όλα τα παραπάνω θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στις 24 ώρες του Le Mans. Όπως ισχύει για κάθε κορυφαίο αθλητή, αυτό προϋποθέτει εκπαίδευση. Εξειδικευμένες ασκήσεις φυσικής κατάστασης για την ενδυνάμωση του αυχένα, των χεριών και του κορμού, καθώς και βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος και του συντονισμού χεριών και όρασης.  Η φυσική κατάσταση του οδηγού παρακολουθείται και κατά τη διάρκεια των αγώνων, χάρη σε ειδικά συστήματα ελέγχου των καρδιακών παλμών και της αναπνοής, της θερμοκρασίας του σώματος και των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα κατά τη διάρκεια των pitstop και να επαναφέρει τους οδηγούς σε άριστη φυσική και πνευματική κατάσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω live streaming (κανάλι της Ford Performance) τι γίνεται στο γκαράζ της ομάδας σε πραγματικό χρόνο αλλά και εντυπωσιακά πλάνα από το cockpit των αυτοκινήτων της Ford η οποία θα παρατάξει στη γραμμή εκκίνησης τέσσερα GT για να υπερασπιστούν την περσινή νίκη.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης