Στο φυσικό της χώρο, εκεί όπου μπορεί να ξεδιπλώσεις όλες τις αρετές και να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο της, εθεάθη η αγωνιστική έκδοση της Cayman με τα διακριτικά GT4 Clubsport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Porsche έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο video του νέου αγωνιστικού οχήματος, αναφέροντας πως ο σωστός δρόμος είναι μόνο μέσα στην πίστα. Θυμίζουμε πως, το αυτοκίνητο έχει εξελιχθεί αποκλειστικά για αγώνες σε circuit και καλύπτει τις προδιαγραφές των περισσότερων πρωταθλημάτων, όπως τα Pirelli World Challenge, Continental Tire Sports Car Challenge, Pirelli GT3 Cup Trophy USA και Ultra 94 GT3 Cup Challenge Canada.

Το όχημα έχει βάρος μόλις 1.300 κιλά, χάρη στη χρήση πιο ελαφριών υλικών, η ανάρτηση προέρχεται από την 911 GT3 Cup, το σύστημα πέδησης αποτελείται από δίσκους 380 χλστ., με 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και 4πίστονες πίσω. Οι τροχοί έχουν διάμετρο 18 ιντσών και τα ελαστικά είναι της Michelin, με το ABS να διαθέτει 12 διαφορετικά προγράμματα. Τροφοδοτείται από τον εξακύλινδρο boxer κινητήρα 3,8 λίτρων απόδοσης 380 ίππων, με την κίνηση να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του ειδικά τροποποιημένου αυτόματου κιβωτίου PDK. Επίσης, περιλαμβάνει μηχανικό μπλοκέ διαφορικό, full bucket κάθισμα και ζώνες 6 σημείων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία από ιδιωτικές ομάδες, με την τιμή να ορίζεται στα 111.000 ευρώ, χωρίς τους φόρους. 


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

          

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης