Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει πολλές φορές τη διαφορά και αυτό ισχύει όταν θες να είσαι κορυφαίος. Κορυφαίο είναι και το ράλι Ακρόπολις, ένας αγώνας με τεράστια ιστορία και φανατικό κοινό, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, που έχουν να κάνουν με το Σε λίγες ημέρες θα μάθουμε αν τελικά διεξαχθεί φέτος ράλι Ακρόπολις. Όλα τα εξαρτηθούν από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από χορηγίες οικονομικό στοιχείο.

Δυστυχώς που το λέω, αλλά όπως φαίνεται ο εθνικός μας αγώνας, η κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση έχει γίνει μαγαζάκι για ορισμένους, εις βάρους φυσικά της πλειοψηφίας. Έχω αναφερθεί πολλές φορές στο παρασκήνιο, έχω αποκαλύψει στοιχεία αλλά ακόμα και σήμερα η εικόνα δεν αλλάζει. Για να είμαι και πιο συγκεκριμένος οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον του θεσμού αλλά και για την φετινή διοργάνωση που ενώ συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό ημερολόγιο του ERC ευρωπαϊκό πρωτάθλημα) βρίσκεται ακόμα στον αέρα…

Στήριξη από εταιρεία πετρελαιοειδών
Αιτία, όπως προανέφερα, τα χρήματα που απαιτούνται και για τα οποία γίνεται τεράστια προσπάθεια από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, να συγκεντρωθούν προκειμένου να προχωρήσουμε στην υλοποίηση. Οι πληροφορίες μου λένε, πως ήδη γνωστή εταιρεία πετρελαιοειδών χορηγεί 100.000 ευρώ, μία κίνηση ιδιαίτερα σημαντική που αφήνει και ελπίδες. Για το θέμα και τις εξελίξεις θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ημέρες όταν και θα υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί κρύβουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας;
Ωστόσο, θα ήθελα να αναφερθώ και να δικαιολογήσω το άρθρο και τον τίτλο δίνοντας και… παραδείγματα. Πριν από λίγες ημέρες κοιτάζοντας την επίσημη ιστοσελίδα του Ράλι Ακρόπολις (πατήστε ΕΔΩ) και πατώντας στην ενότητα Hal οf Fame διαπίστωσα πως κάτι… έλειπε. Αντί να υπάρχουν 6 ενότητες με αποτελέσματα και ψηφοφορίες με τους καλύτερους οδηγούς- συνοδηγούς, Γιατί δεν υπάρχουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας με τον καλύτερο συνοδηγό; Ποιος διαχειρίζεται την επίσημη ιστοσελίδα του ράλι Ακρόπολις; στιγμές, ειδικές, αυτοκίνητο υπάρχουν.. πέντε! Με λίγα λόγια έλειπε ο καλύτερος Έλληνας συνοδηγός που έχει ψηφιστεί παλαιότερα από τους φίλους του αγώνα! Γιατί άραγε; Δεν το είδε κανείς; Πως και δεν λείπει ο καλύτερος… Έλληνας οδηγός; Τι έχει γίνει; Αυτές οι απορίες γεννήθηκαν όταν διαπίστωσα πως έλειπαν τα αποτελέσματα από τον καλύτερο Έλληνα συνοδηγό που σημειωτέον είναι ο Κώστας Στεφανής.

Μπορεί να φαντάζει λεπτομέρεια αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι… Διότι, πραγματικά θα ήθελα να ήξερα τι θα γινόταν αν έλειπε ο καλύτερος Έλληνας οδηγός που έχει ψηφιστεί και είναι ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου. Θα ήθελα να ήξερα τι θα γινόταν αν καλύτερος συνοδηγός είχε ψηφιστεί ο Λώρης Μελετόπουλος… Όσοι δεν μπορείτε να φανταστείτε ή δεν γνωρίζετε και πολλά από το… παρασκήνιο, θα σας ενημερώσω πως θα είχε γίνει απλά… σφαγή. Απειλές, χαμός, κάποιοι θα είχαν ακούσει ότι δεν έχουν ακούσει σε όλη τους τη ζωή!

Ντροπή και κρίμα…
Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά. Απλά ντροπή. Ντροπή που ορισμένοι δεν σέβονται όχι μόνο την ιστορία αλλά και τον φίλαθλο κόσμο… Ντροπή σε αυτούς που απέκτησαν το δικαίωμα και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να γράψουν ιστορία με τον εθνικό μας αγώνα και αυτοί κάνουν το παιχνιδάκι τους.

Κρίμα. Θα περιμένουμε να διορθώσουν το τραγικό τους λάθος και να σταματήσουνε επιτέλους να παίζουν το παιχνιδάκι τους…


Και για όσους δεν θέλουν να φαίνεται ο καλύτερος συνοδηγός έπειτα από ψηφοφορία του κόσμου δείτε ποια ήταν τα αποτελέσματα το 2012…

  1. Κώστας Στεφανής 311
  2. Daniel Elena 235
  3. ΕΛ.ΕΜ. 90
  4. Κώστας Φερτάκης 64
  5. David Richards 42
  6. Ilka Kivimaki 33
  7. Άλλος 31
  8. Christian Geistdorfer 28
  9. Fabrizia Pons 19
  10. Tiziano Siviero 11
  11. Hans Thorszelius 10

Ο Κώστας Στεφανής ψηφίστηκε ο καλύτερος συνοδηγός από τον κόσμο αλλά για κάπoιους το όνομά του δεν πρέπει να υπάρχει...

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης