Την Κυριακή 30 Απριλίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι οδηγοί του θεσμού που καταφέρνει να συγκεντρώνει κάθε Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν το βράδυ της Παρασκευής 21 Απριλίου… φορά χιλιάδες θεατές στο βουνό.

Μεταξύ των αθλητών θα βρίσκεται και ο πρωταθλητής αναβάσεων 2016 στην κατηγορία Formula Saloon, Μάριος Ηλιόπουλος. Ο γνωστός στο φίλαθλο κόσμο και ως «Mario» εμφανίστηκε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς (ανάβαση Ριτσώνας) με το ένα Audi R8 LMS Ultra, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα τρέξει με το ίδιο αυτοκίνητο στην ανάβαση Διονύσου. Υποψήφιο αυτοκίνητο με το οποίο σκέφτεται θα συμμετάσχει είναι το Ford Fiesta WRC το οποίο γνωρίζουμε από το 2016 και με το οποίο κατέκτησε τον τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για δύο κορυφαία και σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα αγωνιστικά αυτοκίνητα, από τα οποία καλείται ο γνωστός οδηγός να επιλέξει. Πριν το… πράξει, το zougla.gr, πραγματοποιεί τη δική του ψηφοφορία για να βγάλει τα αποτελέσματα για το τι θέλει να δει από κοντά και να χειροκροτήσει ο κόσμος.

Η ψηφοφορία είναι ανεξάρτηση και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 21 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ

Audi R8 LMS Ultra

Ford Fiesta WRC


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης