Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το χρονικό διάστημα 9-11 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, αγώνας ράλι που θα προσμετρά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γνωστό και ως ERC. Η είδηση έγινε γνωστή την Τετάρτη 15 Ιουλίου, οπότε και ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού (ΟΜΑΕ), που είχε ως θέμα, για το
Με οργάνωση και ενότητα ο φετινός αγώνας θα μείνει στην ιστορία αν μπορεί θα διοργανωθεί φέτος ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Τελικά και με την υποστήριξη του Eurosport Events που αποφάσισε να μην επιβαρύνει την Ελλάδα με το παράβολο συμμετοχής ύψους 250.000 ευρώ, η απάντηση που βγήκε  ήταν θετική για… όλους. Ωστόσο υπάρχει η απορία σε μία μεγάλη μερίδια του φίλαθλου κόσμου, για το αν αναφερόμαστε σε ένα Rally of Greece ή στο Ράλι Ακρόπολις. Την απάντηση δίνει το zougla.gr με ένα έγγραφο που δημοσιεύει και αποδεικνύει πως ο αγώνας που θα παρακολουθήσουμε τον ερχόμενο Οκτώβρη θα φέρει την ονομασία Ράλι Ακρόπολις.

Παραχωρεί τα δικαιώματα η ΕΛΠΑ
Όπως θα δείτε στο σχετικό έγγραφο που έστειλε στην FIA, η ΕΛΠΑ ενημέρωσε από τον περασμένο Απρίλιο, ότι παραχωρεί το δικαίωμα της χρήσης του ονόματος προκειμένου να συμπεριληφθεί στο ERC. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει πως ο εθνικός μας αγώνας παραμένει στην ελίτ κορυφαίων πρωταθλημάτων ράλι του κόσμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον θα περιμένουμε να δούμε ποιες καινοτομίες θα παρακολουθήσουμε φέτος και τι μας ετοιμάζει η διοργανώτρια αρχή…

 

Το έγγραφο που παρέλαβε η FIA τον περασμένο Απρίλιο

 

   

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης