Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το Ράλι Ακρόπολις πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι ERC Το Ράλι Κύπρου αποτελεί τον 4ο γύρο του πρωταθλήματος ERC…συνεχίζεται αυτό το τριήμερο στην Κύπρο.

O Nasser Al – Attiyah με συνοδηγό τον Matthieu Baumel και αυτοκίνητο Ford Fiesta R5 κέρδισε την κατατακτήρια διαδρομή, αποκτώντας έτσι το δικαίωμα να επιλέξει πρώτος τη θέση από την οποία θα εκκινήσει τον αγώνα.

O πρωτοπόρος της βαθμολογίας του ERC Alexey Lukyanuk με ένα Ford Fiesta R5 σημείωσε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος ο Al – Attiyah

O Al – Attiyah ολοκλήρωσε τα 6,33 χιλιόμετρα με χρόνο 3:23.334. Δεύτερος με πολύ μικρή διαφορά 1,825 του δευτερολέπτου ήταν ο Juuso Nordgren, με συνοδηγό τον Tapio Suominen στο τιμόνι ενός Skoda Fabia R5.

Την τριάδα συμπλήρωσε o πρωτοπόρος της βαθμολογίας του ERC Alexey Lukyanuk με ένα Ford Fiesta R5 και διαφορά 2,518 δευτερόλεπτα από τον πρώτο. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε ο Orhan Avcioglu με συνοδηγό τον συμπατριώτη του Burcin Korkmaz στο τιμόνι ενός Skoda Fabia R5.

Ο Σίμος Γαλαταριώτης ήταν ο ταχύτερος ανάμεσα στα κυπριακά πληρώματα

Τι έκαναν οι Κύπριοι

Την πρώτη θέση στα κυπριακά πληρώματα κατέλαβε o Σίμος Γαλαταριώτης (πρώτος και στο Ράλι Ακρόπολις), με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου στο τιμόνι του Skoda Fabia R5, οι οποίοι τερμάτισαν στην πέμπτη θέση.

Δεύτερο κυπριακό πλήρωμα ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με συνοδηγό τον Αντώνη Χρυσοστόμου και ένα Citroen DS3 R5, με τους Παντελή και Χριστοδούλου στο τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo 9 να γράφουν τον τρίτο ταχύτερο χρόνο μεταξύ των κυπριακών πληρωμάτων.


πηγή: car.com.cy

Ο νικητής του Ράλι Ακρόπολις, Bruno Magalhaes συμμετέχει με την υποστήριξη της ελληνικής εταιρείας Seajets

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης