Σε ρόλο πλοηγού του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις το Dacia Duster

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 09:48
Σε ρόλο πλοηγού του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις το Dacia Duster

Το πολύ δυναμικό 4x4 της Dacia, το Duster δεν θα μπορούσε να λείπει από το φετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις. Για τον φετινό αγώνα που διεξάγεται 10-11 Οκτωβρίου το Duster θα εκτελεί χρέη πλοηγού Με τα διακριτικά "00" το Dacia Duster θα κάνει την εμφάνισή του πριν από τα αγωνιστικά αυτοκίνηταέχοντας στις πλαϊνές πόρτες τα διακριτικά "00".

Στα χέρια του Σπύρου Δουκέρη, ενός οδηγού με μεγάλη εμπειρία ιδιαίτερα σε αγώνες εκτός δρόμου, το Duster θα είναι το τελευταίο μη αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα ξεκινά σε κάθε ειδική διαδρομή εξασφαλίζοντας ότι τα πάντα είναι έτοιμα ώστε ο αγώνας να μπορεί να διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια για τα πληρώματα και τους θεατές. Χάρη στη στιβαρή του κατασκευή, τον αποδοτικό του κινητήρα, αλλά και το αποτελεσματικό σύστημα τετρακίνησης, το Dacia Duster αποτελεί ένα από τα πιο ιδανικά οχήματα γι' αυτόν το ρόλο για τον οποίο συχνά χρησιμοποιούνται ειδικά τροποποιημένο ή και αγωνιστικά αυτοκίνητα.

O Σπύρος Δουκέρης θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του Dacia Duster...

Ελάχιστες τροποποιήσεις
Για τις ανάγκες του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2015 το συγκεκριμένα Dacia Duster 1.6 dCi 110 4X4 εφοδιάστηκε μόνο με μια ενισχυμένη μεταλλική ποδιά, λασπωτήρες και χωμάτινα ελαστικά.

Επιπλέον και με δεδομένες τις πολύ σκληρές συνθήκες που θα έχει να αντιμετωπίσει εφοδιάστηκε με μια επιπλέον ρεζέρβα για να είναι ετοιμοπόλεμο κάθε στιγμή.


Το σκληροτράχηλο Duster θα εκτελεί χρέη πλοηγού στο φετινό 'Ακρόπολις'

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, 09:48