Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου διεξάγεται το ράλι ΔΕΘ που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στον αγώνα θα πραγματοποιήσουν την εμφάνισή τους δύο κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα και συγκεκριμένα δύο Skoda Fabia R5 με οδηγούς τον Σωκράτη Τσολακίδη και τον Διαμαντή Τζαμπάζη.  

Δείτε τι έγραψε γυναίακ - φαν του Τσολακίδη στο Facebook!!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίο αυτοκίνητο
Δύο Fabia των 250.000 ευρώ θα αγωνιστούν το ΣΚ στο ράλι ΔΕΘΗ αγωνιστική Skoda Fabia με την κωδική ονομασία R5, θεωρείται ένα από τα κορυφαία αγωνιστικά αυτοκίνητα στον κόσμο. Για όσους δεν γνωρίζουν πολλά από αγώνες, να σημειώσουμε πως η αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου αγγίζει τα 250.000 ευρώ!!!

Από εκεί και πέρα, απαιτείται πλήρης τεχνική υποστήριξη και αναβάθμιση όποτε χρειάζεται.

Τα αυτοκόλλητα του zougla.gr δεσπόζουν στην εμπρός μάσκα του επιβλητικού Skoda Fabia R5...

DNA πρωταθλητή…
Η Fabia R5 του Σωκράτη Τσολακίδη θα έρθει στην Ελλάδα για να εμφανιστεί σε έναν και μόνο αγώνα με Πολύ δυνατοί χορηγοί που κάνουν τη διαφορά…στόχο να τερματίσει στην πρώτη θέση. Η εμπειρία άλλωστε του οδηγού αλλά και το DNA του πρωταθλητή είναι σίγουρο πως θα παίξουν το ρόλο τους.

Την συμμετοχή του πρωταθλητή Ελλάδας 2003 στηρίζει η μεγαλύτερη ηλεκτρονική εφημερίδα στην Ελλάδα, zougla.gr (στοιχεία alexa.com). Δίπλα του βρίσκεται και η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Skoda, Kosmocar Α.Ε, όπως και οι εταιρείες, Ελληνικός Αέρας, mr FAST, KSI και traffic oil.

Για να δείτε τα… επιβατικά μοντέλα της Skoda πατήστε ΕΔΩ

Έρχεται στην Ελλάδα την Πέμπτη για την... μάχη του Σαββατοκύριακου!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης