H Team Peugeot Total παρουσίασε το όχημα με το οποίο θα συμμετάσχει στον σκληρότερο και πιο επικίνδυνο αγώνα αντοχής του κόσμου, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο στη Νότια Αμερική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος διεκδικητής του Ντακάρ βασίζεται στο καινούργιο SUV της γαλλικής φίρμας. Εξελίχθηκε και τροποποιήθηκε από την αγωνιστική ομάδα της Peugeot, με στόχο την υπεράσπιση του περσινού τίτλου. Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει βελτιωθεί σε όλα τα σημεία και είναι πιο ισχυρό και αξιόπιστο.

Το αυτοκίνητο έχει τα ίδια χρώματα με το περσινό, με τα σήματα της Red Bull, της Total, της Sparco και της BF Goodrich να κυριαρχούν στο αμάξωμα. Η Team Peugeot Total θα συμμετάσχει στο Ράλι Ντακάρ του 2017 με τέσσερα οχήματα και ισάριθμούς οδηγούς. Οι Stephane Peterhansel, Carlos Sainz, Sebastien Loeb και Cyril Despres δημιουργούν μια ομάδα φόβητρο και φαντάζουν ως τα απόλυτα φαβορί για τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πληρώματα της Peugeot έχουν τεχνολογία αιχμής στα χέρια τους με το ολοκαίνουριο 3008 DKR. Ωστόσο, η δουλειά που έχουν μπροστά τους δεν είναι καθόλου εύκολη. Πρέπει να ακολουθήσουν μια νέα διαδρομή για το 2017 συνολικής απόστασης 10.000 χιλιομέτρων, περνώντας από Αργεντινή, Βολιβία και Παραγουάη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης