«Χάθηκα γαμώτο...»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016, 11:24
«Χάθηκα γαμώτο...»

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Η επιτυχία στο φετινό SEAJETS Ράλι Ακρόπολις για το ελληνικό πλήρωμα, Λάμπρος Αθανασούλας - Είναι μοναδικός ο τρόπος συνεννόησης οδηγού και συνοδηγού... Ηλίας Παναγιωτούνης, είναι αναμφισβήτητη. Δεύτερη θέση γενικής με Skoda Fabia R5 και με εντυπωσιακά περάσματα που ικανοποίησαν τους χιλιάδες θεατές.

Για να μπορέσει όμως να γίνει το όνειρο πραγματικότητα έπρεπε το δίδυμο των αθλητών να δουλέψει σαν να ήταν ένα... Το κατάφεραν (παραλίγο στον μέγιστο βαθμό) και αυτό μαρτυρά το τελικό αποτέλεσμα.

Παρακολουθήστε το Iicar video με τους Αθανασούλα - Παναγιωτούνη (δείτε στο 1:10 που χάνει ο συνοδηγός τις σημειώσεις)Δεν έχασαν χρόνο...

Ένα πολύ τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο onboard video. Ο συνοδηγός Ηλίας Παναγιωτούνης χάνει τη σειρά των σημειώσεών του και αυτομάτως ο Λάμπρος Αθανασούλας τον διορθώνει χωρίς να χάσει χρόνο.

«Χάθηκα γαμώτο» μονολογεί ο έμπειρος συνοδηγός, ο οποίος όμως δεν τα χάνει, βρίσκει τη σειρά των σημειώσεών του και συνεχίζει να διαβάζει το υπόλοιπο της διαδρομής.


Διαβάστε επίσης: SEAJETS Ράλι Ακρόπολις: Με τον φωτογραφικό φακό...

Διαβάστε επίσης: SEAJETS Ράλι Ακρόπολις: Τεράστια ελληνική επιτυχία...


Ο ρυθμός που κινήθηκε το ελληνικό πλήρωμα έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα...
Η μεγάλη προσπάθεια ανταμείφτηκε με μία θέση στο βαθρο...

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016, 11:24